| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
neo160889 Зелёный Юнга

Репутация: 0 Зарегистрирован: 25.04.2017 Сообщения: 21 Откуда: Украина
|
Добавлено: 07.06.2026, 7:32 Заголовок сообщения: виносний регульований транець. |
|
| Доброго дня. З першого дня на війні, було не до лодки, але тепер списали і хочу зайнятися . Хочу зробить транець по типу sea-pro 01. може хто робив і може поділитися кресленнями. Дякую. 0679546369 Сергій. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
mehanik Администратор

Репутация: 113 Зарегистрирован: 30.06.2010 Сообщения: 7147 Откуда: Запорожье
Группы
|
Добавлено: 17.06.2026, 17:55 Заголовок сообщения: |
|
Колись я грався з такою приблудою на своєму Прогрессі 4. В мене тоді був двигун Ямаха 55, 2 такти з довгою ногою. Вони йшли з пневмопідсилювачами, чи якось інакще називались. Але піднімати треба було вручну. Мене це не влаштовувало, тому придбав гідропідйомник від Меркурі 40 і самотужки приладнав до транцу приблуду. Креслень ніяких не робив. Все, як кажуть "на глазок". Брав уголки, сварку, болгарку, дріль... Усе працювало чудово! Я був задоволений. Відходив кілька сезонів. Потім придбав Меркурі 60 на 4 такти. Там все це вбудовано. Переробив, та посилив транець. Відходив ще пару сезонів... Далі війна. Ось, якось так. _________________ Прогресс-4, Меркури 60
Kolibri KM330, Tohatsu 5 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
|
|
Вы не можете начинать темы Вы не можете отвечать на сообщения Вы не можете редактировать свои сообщения Вы не можете удалять свои сообщения Вы не можете голосовать в опросах Вы можете вкладывать файлы Вы можете скачивать файлы
|
|